Novice

Herba gumi bonboni prejeli laskavi naziv »PRODUKT LETA 2014«

Linijo Herba gumi bonbonov smo z velikim veseljem in ponosom naredili prav za vas, po originalnem receptu, ki ga odlikuje kombinacija prefinjenih zelišč, naravnih izvlečkov super sadja ter funkcionalnih dodatkov, ki blagodejno vplivajo na telo in počutje.

Odlične kombinacije novih okusov: Brusnica & ACAI, Pomaranča&ingver ter Črni ribez & ameriški slamnik,  združujejo čisto sadno energijo ter so brez umetnih arom in barvil. Linija Herba gumi bonbonov vam ponuja pravo sladkanje, osvežitev  in užitek kjerkoli, kadarkoli v enem samem bonbonu.  Herba – naravna osvežitev.

  • Herba Pomaranča & Ingver je prefinjen sadni okus v kombinaciji pomaranče in ingverja, ki je najmočnejši naravni antioksidant in pomaga ob  prehladnih obolenjih, migreni, slabostih.
  • Herba Črni ribez&ameriški slamnik je prijeten sadni okus črnega ribeza, ki velja za naravni antioksidant ter z dodatkom ameriškega slamnika, ki spodbuja delovanje imunskega sistema.
  • Herba Brusnica&ACAI odlikuje  osvežilni sadni okus brusnice z dodanim ekstraktom ACAI jagod, ki slovijo kot vir hranilnih snovi, vlaknin in vitaminov.