Nagradne igre

Program zvestobe “Šumi kozarec”

Posladkajte se z bonboni Šumi ali Herba in prejmite pisan kozarec Šumi.

Ob nakupu bonbonov Šumi in/ali Herba v skupni vrednosti vsaj 3,99 € prejmete kozarec Šumi.

Veljajo samo originalni računi v obdobju od 14. 10. 2015 do 28. 10. 2015. Program zvestobe poteka v vseh trgovinah Spar in Interspar na območju Republike Slovenije.

Kako do darila:

  • Sodelujoči lahko darilo prevzamejo na prodajnem mestu na informacijah trgovin Interspar na območju Republike Slovenije tako, da prodajalki izročijo originalne račune, iz katerih je razviden nakup izdelkov v vrednosti vsaj 3,99 €.

ali

  • Originalni račun (ali več računov), iz katerega je razviden nakup izdelkov v vrednosti vsaj 3,99 €, skupaj z osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, tel. številka in e-pošta) pošljejo v kuverti na naslov organizatorja:
    Žito, d.d.,
    Šmartinska 154,
    1529 Ljubljana
    s pripisom »Šumi kozarec«.

Sodelujoči lahko prejmejo več daril, v kolikor izkažejo nakup za več izdelkov.
Količina daril je omejena. V primeru, da število prejetih računov za darila preseže količino daril, ki so na voljo, velja pravilo, da darilo prejmejo tisti, katerih originalni računi so na naslov organizatorja prispeli pred porabo daril.

Za več informacij o programu zvestobe, darilu za nakup in pogojih sodelovanja poglejte LETAK (.pdf) ali si preberite Pravila in pogoje sodelovanja (.pdf).